borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Közös akciók Kedd Aug. 02, 2011 7:29 pm | |
| Mivel az erep úgy sem megy, lehet fórumozgatni. Kinek mennyire tetszett a tegnapi akciónk? Látható, hogy ha egyelőre túlzott gyakorlati haszna nem is volt, azért igen jól nézett ki és ha minden igaz, a románoknak keményen ellen kellett ütni, az a sebzés pedig más csatából hiányzott. Egyelőre azt hiszem ilyen nagyobb borításokat tudunk csinálni, de ha igazán hasznosan akarjuk, akkor kb. a 30-ik perc környékén kellene belecsapni a csatákba. Esetleg azt is megtehetjük, hogy az elején egy kisebbet ütünk, jelezve, hogy ott vagyunk, és olyankor a gyengébbeket is hagyjuk a táblára kerülni. Ez a bázis sebzés arra jó, hogy demonstráljunk. Ha nem veszik komolyan, akkor akár nyerhetjük is vele a csatákat. Ha csak kicsit ütnek bele, akkor a 30. percben megint jól elhúzhatunk. Aztán üthetünk a 60-ikban is, meg 90-nél. | |
|
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Közös akciók Kedd Aug. 02, 2011 9:34 pm | |
| én sajnos utóbbi pár napban elfoglalt voltam, nem is tudtam hogy lesz közös ütés, a jövőben ha ezeket ide kiírnátok mindent megtennék hogy mindegyiken ottlegyek az erepes fórum mit mondjak nem jön be | |
|
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Közös akciók Kedd Aug. 02, 2011 9:43 pm | |
| van megint erepes fórum? :O azt hittem azt már rég bezárták | |
|
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Közös akciók Kedd Aug. 02, 2011 10:21 pm | |
| Szerintem a század üzenőfaláról beszélt. | |
|
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Közös akciók Kedd Aug. 02, 2011 10:37 pm | |
| amint én lettem az szp, sem én, sem ttomax nem tudtunk rá belépni most meg már maintanence... | |
|
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Közös akciók Szer. Aug. 03, 2011 6:07 am | |
| ja én az üzenőfalról beszéltem, sry a félreértésért | |
|
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: Közös akciók Szer. Aug. 03, 2011 4:42 pm | |
| az biztos,hogy nekem nagyon tetszett öröm volt nézni az egység avatárokat az meg külön jó volt,mikor végre sikerült visszatolniuk a kötelet,a bolgárok ujra áttolták szerintem azt,hogy kicsik és nagyok mikor üssenek,úgyis a sorakozónál dől el.ki van jelen+ hogyan áll a csata | |
|