| Mindent az UFR-ről | |
|
+4Bars Ironclaw Darth Atheel ivanyos78 borembukkk 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Mindent az UFR-ről Vas. Júl. 24, 2011 8:27 am | |
| Az UFO linkje: http://egov.dyndns-home.com/v2/jelen.phpNyugodtan rákattinthatsz, nem fog fájni. Bár azzal kezdtük a toborzást, hogy szarunk az UFR-re, elég drasztikus események történtek, pl. jó 20%-kal csökkent a termelékenységünk a híd elvesztése miatt. vannak, akiket ez nem vág földhöz, de másoknak bizony vagy a tartalékaikhoz kell nyúlni, vagy kevesebbet harcolnak. Emiatt úgy döntöttünk, hogy mégis csak igénybe vesszük az ufók támogatását. A krediteket mindenki a csapatnak gyűjti, abból lesz olcsó kaja a kicsiknek - cserében ők felhalmozzák a bazookáikat a vész napjaira - és abból lehetnek olcsóbb tankok. A használata viszonylag egyszerű: Mindig a legutolsó csapatvezetői shoutban ott lesz a linkje, így harc előtt klikkelj rá. Ha éppen nyitva van, akkor másold be a profil linkedet, majd üss a megadott linken lévő csatába. Fontos! Utána le is kell zárnod a jelentkezést, akkor könyvelik csak el a krediteket! A napi elért kreditet majd közzétesszük és a 3 legszorgalmasabb kredit vadász valami ajándékot fog kapni, pl. egy-egy jutalom tankot. A mai tapasztalat alapján, a TOP prioritású csata első 5-10 percére szinte mindig nyitnak UFR-t, így akkor nyugodtan bele lehet bombázni ami készen áll. Ha amúgy nincs nyitva, valóban értelmesebb megvárnod a következő kört, hogy ne a megnyert, vagy elvesztett csatát verjük agyon fölöslegesen. Természetesen, ha úgy adódik, akkor ufó nélkül is üssünk bele egy nyerhető csatába, pl. ha a TOP csata jól áll, de egy másik csatában pár ütéssel fordítani lehet, akkor tegyük meg azt. A kreditek manapság irregeknek állítólag 0.4 HUF-ot jelentenek, a mai napon 10 ember kb. 1500 HUF-ot kalapált össze. Ez egyrészt baromi kevés, másrészt ebből már futja kedvezményes áru kajára, vagy tankra. Jelenlegi tervezett árak, az egység "boltjában". Q5 kaja - 1.5 HUF, maximum napi 100 db igényelhető a pusztakezes és gyengébb játékostársaknak (Darth Atheel koordinálja) Tank - van 1050 db tankunk (900 db TTomax hagyatéka 150 db LG72 ajándéka), ezeket 25 HUF db/20 max egy nap áron tudjuk eladni. Akik belecsaptak az ufóba, azok ugyanezt megkaphatják 20 HUF/db áron. A bejövő pénz és az UFÓ-ból bejövő pénz a század pénztárba kerül és remélem, ez egy jó darabig fedezi a támogatásra fordítható összeget. Jöhet mindenféle kérdés.
A hozzászólást Borembukkk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 25, 2011 6:03 am-kor. | |
|
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Vas. Júl. 24, 2011 8:52 am | |
| Én csak azt nem értem, hogy miért termelünk ötven egységgel kevesebbet az alumíniumbányában, mikor abból van kettő eredeti régiónk? | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Nyersik Vas. Júl. 24, 2011 9:20 am | |
| Mert ország bónusz van, független a területtől. De ez inkább cégezési tanácsadás. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Vas. Júl. 24, 2011 1:24 pm | |
| az UFÓ linkjét majd szerkezd bele a nyitó hozzászólásba (edit a hsz tetején) mert kimaradt a nagy leírásban Ivanyos: így van, nem bizonyos fajtákra van bónusz, hanem összességében mindenre. Ha neked van egy sajtbányád, ami alapon 100-at termel, és mi elfoglalunk egy mézlelőhelyet, akkor nem csak a mézlelőhelyek termelése fog emelkedni 20%-kal hanem mindené, így a sajtbánya is 120-at fog termelni. Ez fordítva is igaz, ha bukjuk a bónuszt, a termelékenység is mindenhol esik, nem csak az adott fajta, hanem mind. Remélem érthetően sikerült példálózni. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Hadvezetés - Ötletek a jobb koordinációra Hétf. Júl. 25, 2011 8:15 am | |
| | |
|
| |
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 7:57 am | |
| és annak mi értelme, amikor azt kérik az UFR-ben hogy csak kettőt üssek le? Nem gond hogy naponta többször is üssek de azért ne két ellenfelenként kelljen már a sebzést bevinnem sokkal értelmesebb ha beül egy HMes figyelni a csatát és ha elég sebzés bement lezárja az UFR-t... egy laikos véleménye volt ez nem látok bele lényegesebben a dolgokba ezért kérem h magyarázzátok meg | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 8:03 am | |
| Nem tudom ti mennyire használjátok a twittert, de szerintem hasznos lenne egyet létrehozni a csapat parancsainak. Akinek van twittere tudja hogy gyorsan, könnyen használható (a szakaszvezető mobilról is simán adhat fel parancsot), gyorsabb mint megkeresni a HKban a legutolsó parancsot, a Military Unit belső fórumán meg nem mindig a legutóbbi parancs van legfelül. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Ufó Kedd Júl. 26, 2011 8:06 am | |
| Na, emiatt az üss le kettőt miatt anyázott mindenki, mert az a kockáknak van. Szerepe annyi van, hogy nem kell agyonverni egy csatát. Ha sokan vannak, elég, ha mindenki picit üt és a kötél átlendül. Ez olyankor van, amikor nincs kemény csata. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Twitter Kedd Júl. 26, 2011 8:09 am | |
| Felőlem lehet Twitter is, de sokan nem akarnak játékon kívüli dolgokat használni, meg erre ott a chat és a privát szobák. De kipróbálhatjuk. A század üzenőfalán a vezető utolsó shoutja mindig kívülről is legfelül van, így az a leggyorsabb tájékozódás, ha időben frissül. Ha belépsz, akkor már nem az van legfelül, az tény.
Amúgy fel kell telepíteni az erepublik advancedet és teljesen felhasználóbarát lesz az egész erep. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 10:24 am | |
| ezekkel az utasításokkal nem kell foglalkozni, egy időben ilyen utasítások voltak hogy "Kill 1,5" meg "kill átát" mostanában meg "kill 100", ami esélytelen... csak odaírnak valami irányadót... | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 10:26 am | |
| linket, vagy meg se történt! ja meg ez a pulse is érdekel, emlegetik sokat | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 8:16 pm | |
| sose használtam az erepublik advancedet, mondjuk hallottam már róla... akkor ezek szerint megéri? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 8:57 pm | |
| én sem használtam még, bár más majmos kiegészítőket használtam már travian, lord of ultima és egyéb játékokhoz. | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Kedd Júl. 26, 2011 9:55 pm | |
| Én nem szeretnék semmi pluszt telepíteni...GÁT-ban is utáltam, hogy ezt rakjak fel, azt rakjak fel...ami nekem plusz, az h megírok excelben dolgokat, meg az a nyavalyás UFR-t megtanulom kezelni, de nem akarok még plusz progikat rakosgatni a gépre. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Szer. Júl. 27, 2011 12:23 am | |
| Valamiért nem tudok linket betenni.. :/ | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Szer. Júl. 27, 2011 1:26 am | |
| borem nekem sem engedte ma, húszszor próbáltam meg elküldeni az egyik hsz-t mire rájöttem! nyitóhozzászólásokba engedi csak! de azt meg tudod módosítani visszamenőleg is! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Szer. Júl. 27, 2011 2:00 am | |
| Nyitót akartam írni, de oda sem engedte.. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Szer. Júl. 27, 2011 2:18 am | |
| próbáld meg admin alól, elvileg te is megkaptad a jelszavát! | |
|
| |
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Szer. Júl. 27, 2011 5:01 pm | |
| én kipróbálás szinten felraktam a pulse project-et ,és eddig pontosan számolt | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Csüt. Júl. 28, 2011 4:22 am | |
| hol lehet egovra regisztrálni? egyszer régen valamit megcsináltam, csak annyi ideje nem használtam csak megnéztem h van-e nyitva UFR... | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Csüt. Júl. 28, 2011 4:40 am | |
| nem tudsz regisztrálni, hanem playerp vagy valamelyik állami fejes beregisztrál téged, és akkor tudsz ott intézkedni. mivel én jártam utána a dolognak, ezért playerp beregisztrált engem, és a passt kiadtam boremnek de másnak nem szívesen adom ki, mert ma pl bandi is úgy járt, hogy tudták páran a jelszavát, és egy olyan csatába nyitottak egovot amibe nem kellett volna, ezért bandit törölték egovról, meg ki is tiltották, szóval kellemetlen következményei vannak :S mondjuk én nem tudok ufr-t nyitni, de pl sereghez én adom hozzá/távolítom el az embereket, stb | |
|
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Hadvezetés - Ötletek a jobb koordinációra Csüt. Júl. 28, 2011 10:00 am | |
| Srácok! Én már régóta használom az erepublik advencet, és ajánlom mindenkinek. Nagyban megkönnyíti a játékot. Például mindig szem előtt van a piacra kitett cucc, meg egy rakás jó dolog. Telepítsétek fel, mert tényleg jó | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Csüt. Júl. 28, 2011 6:44 pm | |
| chromenál mi kell hozzá? arra is van majom? meg egy link jó lenne bár tudom, gugli a barátom | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Csüt. Júl. 28, 2011 10:05 pm | |
| na mindegy akkor valamire tök rosszul emlékeztem azért köszi a választ! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről Csüt. Júl. 28, 2011 11:01 pm | |
| Beraktam volna a linkjét, de nem engedi. Gúgliba: erepublik advanced chrome és kiadja | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindent az UFR-ről | |
| |
|
| |
| Mindent az UFR-ről | |
|