| általános csevegő | |
|
+8AT89 ivanyos78 speedhun Darth Atheel iStroke borembukkk dna25 bazooka0 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
bazooka0
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: általános csevegő Szomb. Júl. 23, 2011 9:00 pm | |
| Általánosságban itt lehet 'cseverészni', vagy ha épp nem müxik az in-game kommentelés(késik), érdemes itt folytatni a dolgot. | |
|
| |
bazooka0
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: általános csevegő Szomb. Júl. 23, 2011 9:03 pm | |
| A MU-on belüli vásárolható Q5 fegyók mennyiségéről érdeklödnék. Piacon veszem jelenleg, tömve állam bácsi és idegen tankgyárosok zsebét. Ha egy mód van rá MU-on belül forgatnám a HUF-ot, feltéve hogy nem tartalékolni szeretnénk a fegyókat épp...
| |
|
| |
dna25
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: általános csevegő Szomb. Júl. 23, 2011 10:52 pm | |
| Ha jol emlekszem, Borembukk azt mondta, hogy jelenleg nem lehet tankot venni tole. A bonuszok elvesztese miatt ujra kell gondolnia, hogy mukodjon a rendszer. Egyelore en is veszem a tankot + a sajat magam altal gyartott helcsiket utom el. | |
|
| |
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Fegyverek Vas. Júl. 24, 2011 1:26 am | |
| Amíg nem tisztul le minden nettó áron (most kb. 30 HUF) lehet venni. | |
|
| |
iStroke
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 1:38 am | |
| na bereggeltem az erepes nevemmel is | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 1:39 am | |
| ideje volt | |
|
| |
iStroke
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 1:41 am | |
| Visszaküldtem neked a 200ft-ot és köszönöm a kölcsönt. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 1:43 am | |
| láttam csak közeben a zseniális hadügyesünk beszélgetését hallgatom felvételről és nagyon fááááj XD meg még van egy pár dolgom, aztán figyelek | |
|
| |
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 3:00 am | |
| ez a bazooka kikészít teljesen.rakétám 1 sincs, a többi alkatrészből meg 3-4 ááááá | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Júl. 24, 2011 3:14 am | |
| nekem most már van 3 rakétám is, de a többiből nagyságrenddel több | |
|
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 12:46 am | |
| Nem tudja valaki, hogyan tudok avatart feltölteni a profilomba? | |
|
| |
iStroke
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 1:04 am | |
| a reklám csík felett rákattintasz a Profile (UCP) és utána a reklám csík alatt az avatarra | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 1:17 am | |
| úgy látom jó kis tájékozódási pont ez a reklámcsík, de nem lehet valahogy eltűntetni? illetve tegnap feltettem pár kérdést neked, de nem mindre jött válasz. a felső képet lehet pl módosítani? gyűjtőtémákat lehet nyitni? admin felhasználóval nekem nem sikerült, vagyis nem találtam meg, hogy hol kell, pedig a fórum szerkezetéből arra következtetek hogy tuti lehet! | |
|
| |
iStroke
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 1:22 am | |
| - Darth Atheel írta:
- úgy látom jó kis tájékozódási pont ez a reklámcsík, de nem lehet valahogy eltűntetni?
illetve tegnap feltettem pár kérdést neked, de nem mindre jött válasz. a felső képet lehet pl módosítani? gyűjtőtémákat lehet nyitni? admin felhasználóval nekem nem sikerült, vagyis nem találtam meg, hogy hol kell, pedig a fórum szerkezetéből arra következtetek hogy tuti lehet! felső képet lehet módosítani, ez egy skin amit kiválosztottam elvileg lehet több gyűjtőtémát nyitni a nemzeti gárda mellé | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 1:26 am | |
| elvileg szerintem is, de gyakorlatilag nem találtam a módját Egyébként tetszik a skin, még illik is a háborús kép ide meg minden, csak később esetleg a század képére szeretném majd formálni a fórumot, hogy benne legyen az egyen avatárunk (ha lesz egyáltalán) meg egyedi dolgok. | |
|
| |
iStroke
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 1:27 am | |
| a reklám csíkot nem hiszem, hogy el lehetne tüntetni, sztem ezért ingyenes a forum | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Júl. 25, 2011 6:11 am | |
| Valóban elég idegesítő az a csík. | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 4:54 pm | |
| Helló itt is, köszöntem szépen a felvételt:)
Végigfutottam a topikok során, s nagyjából tiszta a kép, de egy kérdésem lenne: hol lehet beadni a közösbe némi zsetont?
Egyelőre pusztakezes bajnokként, ill. a naponta lepottyanó 14 q2 puskámmal csapkodok, de ha megvolt a következő cégberuházásom, utána szeretnék bevásárolni majd MU-n belül tankot, ne külsősöket hízlaljak!
Köv kérdés: az MU avatar-hoz ha jól értem az a kereszt lesz a háttér, s mindenki, aki szeretne olyat, az küldjön egy képet, amit bele lehet illeszteni? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 5:43 pm | |
| az egyelőre a pusztakezes alakulat avatarja lenne ,de úgy látszik, hogy nincs rá igény, meg jelentkező, szóval egy darabig pihen a projekt.
A század-kasszát én kezelem, szóval ha félárú kaját akarsz venni, nálam kell jelentkezni, illetve nekem kell elutalni az árát, ha tankot, akkor Tatar a felelős a témában. avatárt szívesen készítek, de az egyelőre nem lesz "egyen". Ha félárú kaja kell ahhoz viszont először jelentkezned kell a DVL alakulatban, ami szintén az én irányításom alatt áll, de mivel pusztakézzel harcolsz, ezért eleve oda tartozol. remélem mindent sikerült megválaszolnom. | |
|
| |
AT89
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 5:57 pm | |
| Japp, köszi! MU Shout-ba írtam, hogy szívesen írok vmi excelfélét a könyveléshez, késő délután-este vmikor össze tudunk futni vmi chaten esetleg skypeon? | |
|
| |
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 8:18 pm | |
| Atheel, haverom igazi vérbeli kétkattos ezért nem akar csatlakozni semmilyen Unithoz ehhez sem, de amit meséltem az alapján tetszik neki a Gárda nagyon, és azt mondta hogy szívesen támogatna minket néhány tankkal. Azt is hozzád küldje? Vagy máshova? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 8:59 pm | |
| Én a kajáért és zsoldért vagyok felelős, a tankokért Tatar a felelős, Borembukkk erre őt jelölte ki. | |
|
| |
AT89
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Júl. 26, 2011 10:03 pm | |
| Új Mission! A True Mercenary 1. fokozatához már nem kell a BH medál, éljenéljen:) És ad 500 pénzt meg egy csokit. A 2. fokozata meg az új medálnak az ötöde, 5 országban kell szétcsapni 25 embert hozzá. Azt megmondaná valaki, hogy a Full Power Ahead Mission-ért és a Finished Products-ért mi a jutalom? | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: általános csevegő Szer. Júl. 27, 2011 12:11 am | |
| Valami 10 erő és csoki asszem. | |
|
| |
RMark95
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 27.
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Aug. 01, 2011 7:00 pm | |
| Helló! Mér van az, hogy a közös dokumentumot egyszerre vagy 10 000 vendég nézi? Mi lesz ha valami nemnormális átírogatja és elmenti? Csak kérdem mert fura volt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: általános csevegő | |
| |
|
| |
| általános csevegő | |
|