| általános csevegő | |
|
+8AT89 ivanyos78 speedhun Darth Atheel iStroke borembukkk dna25 bazooka0 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: általános csevegő Hétf. Aug. 01, 2011 11:31 pm | |
| Egyelőre nincsen levédve, de ha már valóban használatban lesz, mindenkitől kérünk egy email címet és azzal szabályozni fogjuk a hozzáférést.
Ezt a hetet arra szánom, hogy kialakítsuk azt a rendszert, ami kényelmes és naponta használatban lehet, után kezdjük a biztonságot szigorítani és kiszelektálni a tagokat.
Egyrészt az inaktívokat kiszórjuk, másrészt valamiféle átvilágítás kelleni fog, mert biztosan van közöttünk kém is. Nekem van is tippem, melyik "újonc" a kém, de egyelőre maradhat, a fontos dolgok amúgy is a háttérben zajlanak. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Aug. 02, 2011 10:37 pm | |
| bazdmeg már megint méjntenensz -.- | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: általános csevegő Pént. Aug. 05, 2011 12:30 am | |
| mire leírtam a válaszomat mindenkinek mindenhova, meg elolvastam a leveleimet, fél-kibaszott-órás main-kibaszott-tenence-t indítottak hogy szakadjanak meg! épp most akartam kaját küldeni az egyik seregtagnak... elmennek a picsába most már tényleg... valahányszor átütjük a románoknál a kötelet, gyorsan fejleszteniük kell valamit, szánalmas, komolyan!
eddig legalább napváltáskor volt meg max napi egyszer, most meg napi hússzor, és össze vissza, kiszámíthatatlan módon -.- | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: általános csevegő Pént. Aug. 05, 2011 12:52 am | |
| Én is ide találtam méjtenansz miatt.
Kár, hogy a többiek nem nagyon járnak ide. | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: általános csevegő Pént. Aug. 05, 2011 4:59 am | |
| Nem nagyon tudok belépni. . . | |
|
| |
Lelekoszto
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 33 Tartózkodási hely : Kapuvár
| Tárgy: Re: általános csevegő Szomb. Aug. 06, 2011 8:48 am | |
| hahó! Megosztok egy kedves kis történetet veletek, ami 5 perce történt velem Volt szó ugye erről a kis reklámcsíkról. Éppen bőszen fórumozok a laptopomról, amikor egy női hang kezd el nekem beszélni eléggé hangosan. Én úgy meglepődtem ezen, hogy hanyatt estem a székemmel Na mondom anyád felkelek és látom, hogy a kedves női hang a reklámcsíkból származik Tanulság: Vigyázzatok a reklámcsíkkal | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Szomb. Aug. 06, 2011 9:25 am | |
| jaja én is lenémítva szoktam nyomatni hogy kíméljem az erősítőt, de akkor pont játékból léptem ki, feljöttem és én is eléggé meglepődtem de van másik is ami pofázik u.i.: és csodálkozom hogy lassú a net, mikor ilyen szarokat kell betöltögetnie... | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Aug. 07, 2011 5:01 am | |
| csak engem nem enged be 3-4 órája, vagy senkit se? | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: általános csevegő Vas. Aug. 07, 2011 5:21 am | |
| Engem se,csirke.500-as error. Már jó!!! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Aug. 23, 2011 11:46 pm | |
| Tényleg nem tudom ,miért nem használjuk a fórumot.. Sokkal több infót lehetne beírni, mint az üzenőfalra. | |
|
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: általános csevegő Hétf. Aug. 29, 2011 7:47 am | |
| Valóban jó lenne itt megbeszélni a közös dolgainkat. Például körlevél helyett is jobb lenne a fórum, mert itt frankón vissza lehet nézni az információkat! Sajnos még mindig kevesen használjuk! Akár hányszor feljövök, mindig egyedül vagyok. | |
|
| |
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: általános csevegő Kedd Aug. 30, 2011 3:02 am | |
| mindíg elkerüljük egymást a cseten meg szinte csak én vagyok fenn. de TTomax-al teszteljük a teamspeek-et mert nagy segítség lehet mire 40 ember begépeli sorakozónál hogy áll 15 perc,elmondani 3 | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: általános csevegő | |
| |
|
| |
| általános csevegő | |
|