| Egység avatar | |
|
+12vityu Lelekoszto Recsek RMark95 speedhun TTomax ivanyos78 AT89 Darth Atheel Bars Ironclaw bazooka0 borembukkk 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Egység avatar Hétf. Júl. 25, 2011 8:13 am | |
| Mivel elbaxott önkéntesek vagyunk, nem lesz kötelező avatar, de nekem tetszene, ha lenne valami, amit közösen felvehetünk, ha ünnep van, vagy éppen olyan közös akciót szervezünk, ahol jó ha látják. Dodo-t már megkértem, hogy csináljon valami überbrutál gigamega cuccot, de várni kell, mert nem tud most rajzolni. Az árát természetesen én fizetem. Azonkívül szintén befizetek nála egy személyre szabható dizájnra és azt is megcsináltathatom mindenkinek, aki szeretné. Ahhoz az kell, hogy mindenki adjon egy képet, ill szöveget, amit majd Dodo belebiggyeszt. Páran szeretnek Photoshoppal bűvészkedni, felőlem ők is leadhatnak dizájn terveket és egyiket sem tilos hordani, sőt ha jobb, mint Dodoé, akkor az lehet a hivatalos avatarunk. Szintén felvetődött, hogy az egységen belül is alakulhatnak kisebb csapatok, pl. a pusztakezes kezdők csapata már létre is jött, Darth Atheel vezetésével, ők simán hordhatnak külön avatart. Ugyan így lehet a tankajinknak külön csapata, és a "középosztálynak", akik nagyjából egy időben harcolnak. Tehát, mindent szabad, semmi nem tilos. Minden ötlet, vélemény, terv jöhet ide. Pl. mi szerepeljen a megrendelt avataron. A szempontokat megmondom Dodonak, aztán úgy is ő fogja megcsinálni. Én már rájöttem, hogy minél tágabb teret adunk egy művésznek, annál jobb lesz az elkészült mű. | |
|
| |
bazooka0
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Júl. 26, 2011 12:28 am | |
| nekem ez picit sok:)
De ha lesz egység avatar hozzászerkesztem az enyémhez.
értek photoshophoz, de se idöm nem lenne megcsinálni, meg sztem dodo jobban benne van a témában;) | |
|
| |
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Júl. 26, 2011 8:01 am | |
| hát gárdaként lehet valami fegyvernek kellene lennie rajta? egyéb ötletem nincs | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Avatar Kedd Júl. 26, 2011 8:11 am | |
| Biztosan nem lesz kötelező. Az is felmerült, hogy csak egy "kitűző" legyen, amit rá lehet tenni az egyéni avatarra. nekem pl tetszene az Exterminatus halálfejes avataráról a kereszt, mint kitűző, de ugyebár az már foglalt. | |
|
| |
bazooka0
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Júl. 26, 2011 5:34 pm | |
| itt miért nincs még avatarod a fórumon borem:)? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Júl. 26, 2011 8:56 pm | |
| Bár nem vagyok egy Superdodo, de én ezzel álltam most elő: Default, egyéni arckép nélküli verzió. Normál, egyéni avatár beszerkesztésére alkalmas verzió katonáinknak. És egy arany-koszorús/színsémás avatár a "Vezérkarnak" (Jelenleg TTomax, Borembukkk, Tatar, és szerény személyem) Én már el is készítettem egy saját avatárt erre a sémára, az így néz ki: Természetesen ezek le lesznek kicsinyítve, most csak azért ekkorák, hogy jól látható/ szerkeszthető legyen. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 12:25 am | |
| Nem rosszak, egy olyat tudsz csinálni, ahol Caesar feje van középen? Azért nincs itt avatarom, mert mittudomén miért. Észre sem vettem. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 1:25 am | |
| persze hogy tudok! a mostani avatárod, vagy egy random cézár fej is megteszi? | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 1:45 am | |
| Tudnál nekem egy olyat csinálni, amiben a mostani avatárom van benne? | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Caesar Szer. Júl. 27, 2011 1:55 am | |
| Amelyik jobban néz ki, azt tedd bele. De ne valami karikatúra Caesar legyen. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 1:57 am | |
| nabazd, voltam olyan hülye hogy a rétegeket nem mentettem el külön, szóval újra meg kell csinálnom az alapot is, hogy könnyen szerkeszthető legyen de ettől még meg tudom csinálni csak kis idő kell hozzá! | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 2:00 am | |
| ez nekem nagyon bejön jó az unalmas pirosfehérzöld után ez a háttér, nagy ötlet. Én is kaphatnék egyet a medvémmel? Habár nem tudom ki tudod-e vágni a fejét a háttérből, vagy azzal együtt, nekem mindegy, ahogyan könnyebb. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 2:02 am | |
| Esetleg nekem alulra betehetnél egy Exterminatusos keresztet a jobb sarokba, hogy jelezzem, ott is voltam. A másik sarokba meg egy nemzetőr kokárdát, mert ott is voltam. De az már csak luxus kérés. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 2:20 am | |
| ugye hogy uncsi hogy minden avatár alapja a zászló? ez is magyar jelkép! Borem: megoldható, már kész is a tiéd, de ha csak a sarokba teszem, az nagyon pici lesz és alig fog látszani, pl ütésnél egyáltalán nem. A medve... háát megoldható, majd az élsimítással lesznek gondjaim, de meglátom! megint Borem: el tudod küldeni a kokárdát meg a keresztet nagyobb méretben? egyrészt csirkézik az erep nem tudom onnan leszedni, másrészt meg jó az ha nagy méretben van meg, könnyebb szépen szerkeszteni. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 2:48 am | |
| Bars és Borembukkk avatárja készen van (utóbbi még a plecsnik nélkül, arra várok hogy elküldd!)
AT a te avatárod is kéne eredeti méretben, mert ha a játékból letöltöm, az nagyon csúnya lesz a végére! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 3:12 am | |
| Egyelőre jó lesz plecsnik nélkül is, szeretném megsasolni. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 3:17 am | |
| Akkor madarászkodjatok! Apropó sas, gondoltam rá, hogy a "nemzeti gárda" alá egy kitárt szárnyú turult vagy sast vagy sólymot beszerkesztek, de egyelőre jegelem az ötletet, mert minél csicsásabb egy avatár, annál kevésbé látszik pl csatákban. Remélem mindenki megismeri a magáét! A Boremé volt a legkönnyebb, csak találnom kellett egy megfelelő képet hozzá. Ami most az avatárod, azzal is megpróbáltam, de mire leszedtem a hátteret nagyon kockás lett a széle, úgyhogy maradtam ennél a verziónál. A medvének a füléből hiányzott egy darab az eredeti képen, úgyhogy fül transzplantáción esett át, a hátteret leszedni vicces volt, végül találtam egy új módszert az élsimításra, azzal így néz most ki. AT avatárja pedig a fegyver miatt okozott kisebb fejtörést: mint láthatjátok, az alak a többi réteg mögött, míg a fegyver a rétegek előtt van, ehhez duplikálni kellett az egyéni réteget, és leradírozni róla mindent a fegyveren kívül, nagyon óvatosan körbevezetni a körvonalakat, aztán így sikerült. a fehér csík alul meg oldalt nem fog látszani ha beteszitek avatárként (elvileg legalábbis).
A hozzászólást Darth Atheel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 27, 2011 3:22 am-kor. | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 3:19 am | |
| Csúúúúcsszuper:)) Köszi!!! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 3:34 am | |
| Az enyém kicsiben egy picit viccesen néz ki, lehet, hogy lejjebb kellene tenni a fejet. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 4:08 am | |
| Így? De így kitakarja az állát az alsó címer! Vagy hozzam a háttér elé? | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:22 am | |
| Ha tényleg van időd, egy háttér elé hozósat csálhatnál, meg agy olyat, ahol csak a kereszt, a fej és a címer van a csilivili babérkoszorú, meg a csicsás felirat nélkül. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:23 am | |
| Kb mint az itteni avatarod, még a címer sem muszáj. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:26 am | |
| bezzeg mikor azt mondtam hogy lehetne olyan az egyéni avatárunk, azt mondtad hogy neked nem tetszik most meg olyan kéne? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:37 am | |
| | |
|
| |
Bars Ironclaw
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 6:21 am | |
| hát ez hatalmas lett piszkosul tudsz Atheel, isten vagy | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egység avatar | |
| |
|
| |
| Egység avatar | |
|