| Egység avatar | |
|
+12vityu Lelekoszto Recsek RMark95 speedhun TTomax ivanyos78 AT89 Darth Atheel Bars Ironclaw bazooka0 borembukkk 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| |
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| |
| |
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:32 am | |
| A legegyszerűbb a legjobb. Esetleg alulra valami sima csíkot egyszerű betűkkel, hogy eltakarja a szobor alsó részét. De az is jó, ha egy sima felirat nélküli cuccot teszel oda, aztán aki akarja, az csicsázhatja magának, pl. nekem oda lehet pakolni a régi egységeim avatarjati, de ki lehetne írni a nevet, vagy az alakulat nevét, vagy akármit. | |
|
| |
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:49 am | |
| Végső ötletem. Smile
Az alsó csíkon legyenek halálfejek.
1 halálfej 0-1000 sebzésig 2 halálfej 2000-ig 3 halálfej 3000-ig 4 halálfej 4000-i 5 4000 felett
Legalább lesz egy kis motiváció az edzésre, meg a rank gyűjtésre. Smile | |
|
| |
ivanyos78
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| |
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 9:52 am | |
| Ivanyosnak, első próbálkozásra! Jó képet küldtél, kb a másodperc tört része alatt tudtam tökéletesen körbevágni, a dilemmámat egyedül az okozta, hogy a koszorú elé vagy mögé tegyem... mögé egy kicsit fura volt, de ezzel sem vagyok 110%-ig megelégedve, mindenesetre első nekifutásra ilyen lett! Köszi a türelmet csak még be kellett fejeznem a cikkemet Borem: a statisztika nem rossz ötlet, csatánál túl kicsi, meg aki nem érti úgysem tudja mi az, de nagyban, számunkra érthető lenne... viszont én nem egy alsó csíkban képzelem el hanem oldalt egy függőleges csíkban... majd még meditálok rajta, és csinálok mintát hozzá, több verzióban is, most viszont elhúzok aludni, mert leesek a székről! vagyis előtte még jó lenne elkapni egy ufót | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:16 am | |
| Ezek nekem nagyon tetszenek! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 3:43 pm | |
| Ne szerkesszek neked bele valamit? Csak így meztelenül használod? Amúgy hogy tetted fel azt a verziót? elvileg csak jpg-t fogad el, és az üreseket png-ben tettem fel! | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 4:15 pm | |
| Ha közben még alakulna, akkor az enyémről és vedd le lécci a csilivili feliratot, ha bejönnek a halálfejek:) | |
|
| |
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:09 pm | |
| ezek az avatárok nagyon ott vannak én is szeretnék ,ha lehet | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:15 pm | |
| küldj hozzá alapanyagot! AT: oké úgy látom a felirat nem jött be nálatok, azt majd újra gondolom még a nap folyamán | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 6:25 pm | |
| nekem onnantól általában baszik megnyitni -.- át kell konvertálnom ps-ben vagy valami fotószerkesztőben... :S | |
|
| |
TTomax
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 6:33 pm | |
| - Darth Atheel írta:
- nekem onnantól általában baszik megnyitni -.- át kell konvertálnom ps-ben vagy valami fotószerkesztőben... :S
A PS nem is nyitja meg,ha átírod a kiterjesztést,de az erep elfogadja hibátlanul a .png-t .jpg-re irva... ha szerkeszteni akarod,akkor csak visszaírod .png-re.. | |
|
| |
speedhun
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 48 Tartózkodási hely : csongrád
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 6:56 pm | |
| ha megírod hogyan kell elküldeni megteszem | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:00 pm | |
| trükkős Speedy: imageshack-ra feltöltöd és belököd a linkjét, az nekem tökéleres, vagy kérsz egy mailcímet és elküldöd arra! | |
|
| |
speedhun
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:02 pm | |
| ja és kérném a halálfejeket is ,mert én rettenetes akarok lenni | |
|
| |
speedhun
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:12 pm | |
| inkább a mail ,mert én gömb vagyok nem kocka | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 7:16 pm | |
| Akkor szavazásra bocsátanám, mégis milyen koponyát tegyünk ki? Egyelőre csak gugliba rákerestem és az első 10 oldal legszimpibb találatát beteszem ide eredetiben. természetesen megfelelő méretben háttér nélkül fognak majd az avatárra kerülni. Valszeg jó nagyok lesznek, de most nem szórakozok velük mert megint vihar van, és a netem haldoklik... 1 Ez egy kis stilizált, egész jól néz ki. 2 Ez teljesen egyszerű, visszafogott design-hez. 3 Katonai, valszeg a feliratot leszedném de az m4-eseket meghagynám keresztbe. 4 Realisztikus darab. 5 Kalózos kardos. 6 Gépkoponya, egész ötletes. 7 Ez egy régi darab, emlékszem hogy évekkel ezelőtt egy egyéni M.A.G.U.S. karakterlaphoz már felhasználtam. 8 Ez ilyen nagyon gonosznak szánt. 9 Megmondom őszintén nekem hirtelen ez ragadta meg a fantáziámat, és ez tetszik a legjobban. Eszembe jutott egy olyan verzió is, hogy mint a medálok ezeket is úgy használjuk fel, pl "zabhegyező medál" lenne az egyik koponya "űberkiller" lenne a másik kopolya, "cikkíró" lenne a harmadik stb (most csak random mondtam dolgokat) és azokat is lehetne halmozni, pl valaki lehetne kétszeres cikkíró átfedésbe rakott két cikkírós koponyával, meg lehetne háromszoros űverkiller 3 átfedésbe rakott űberkiller koponyával... viszont tartok tőle hogy ez meglehetősen túl fogja bonyolítani az avatárt, és úgy járunk mint a többiek, hogy túl csicsás lesz, kicsibe nem fog látszani, és elfelejtjük hogy a kevesebb néha több.... Mindenesetre ezt most szavazásra bocsájtom és remélem nem megy el a netem a vihar miatt! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:22 pm | |
| Na a speedy avatarjának hátterével iszonyatosan megszenvedtem, aztán leradíroztam végül egy fél óra alatt, és lementettem jpg-be. akkor vettem észre, hogy bizony az alsó fekete keresztes háttér bizony elszaródott, és újra be kell rakni, semmi gond, gondoltam, berakom alá egy rétegben... na igen ám, itt basztam el a dolog ugyanis a jpg nem menti a rétegeket, szóval kezdhettem volna előről a háttér leradírozását egy az egyben, ehelyett egy köztes megoldást alkalmaztam: az én hátteremet kezdtem leradírozni a hibás avatárról, aztán pedig hozzá pászítottam alulra az új réteget... hát ilyenre sikerült :S ez pedig AT-é felirat nélkül. | |
|
| |
speedhun
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:31 pm | |
| de még mindig nem mondta senki hogy melyik koponya legyen, pedig adtam 9 választási lehetőséget plusz ötletet is! | |
|
| |
AT89
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:37 pm | |
| Szerintem a katonai koponya a legjobb, felirat nélkül. Egyetértek, nem kéne túlbonyolítani, mert nem lesz egyértelmű, hogy melyik koponya miért van. Sztem jó ötlet az avatáron viselt koponyák számát az erő alapján osztani, egyébként haláli jól néz ki:) Az avatáromat köszönöm, majd ha lesz megegyezés koponyaügyben, a véglegest küld át majd pls e-mailben:) | |
|
| |
TTomax
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:55 pm | |
| A 3-as vagy a 8 koponya...szerintem | |
|
| |
TTomax
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 8:58 pm | |
| Ezt a fejet nekem esetleg rá tudod rakni? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egység avatar | |
| |
|
| |
| Egység avatar | |
|