| Egység avatar | |
|
+12vityu Lelekoszto Recsek RMark95 speedhun TTomax ivanyos78 AT89 Darth Atheel Bars Ironclaw bazooka0 borembukkk 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Egység avatar Hétf. Aug. 01, 2011 5:05 pm | |
| Azt pont nem találtam, ami olyan, mint a többieké. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 1:39 am | |
| pedig volt, csak vissza kéne lapozni! de tessék, kicsit finomítottam a legutóbbin, itt van egy vadi új! | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 2:03 am | |
| Franc essen bele, kicsiben nagyon bután nézek ki a bokrok mögül. Picit feljebb tudod vinni a fejemet? | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 3:36 am | |
| | |
|
| |
urenergyvampire
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 31.
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 5:47 am | |
| felrakjátok netre psd-ben? mert akkor megcsinálom magamnak. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 9:59 am | |
| nem tudok PSD-t feltölteni ahhoz egy filemegosztón regisztrálni kéne azt meg kihagynám... de megcsinálom neked szívesen, vagy elküldöm az alapot (bár akkor eléggé korlátozott lesz a többi része) | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 6:35 pm | |
| Első nekifutásra ilyen lett. Psd-ben továbbra sem tudom képmegosztóra feltölteni, illetve egy nem várt "probléma" lépett fel: a koponyák 1000 erő után jártak, és borem kérésére 5 darab a max. viszont neked 6900-as erőd van, tehát valahogy jelölnöm kellett. Az ötlet az hogy az egyik koponyát átfordítottam inverzbe, és egy vöröses fénnyel ki is emeltem. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 7:13 pm | |
| Nem tetszett figyelni. Én azt írtam, hogy a sebzés után járjanak a koponyák. 1000 sebzés után 1 koponya én így 3 koponyás lennék és valószínűleg jó sokáig kiférnének. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 8:16 pm | |
| igen de ha ránézek valakinek az adatlapjára egyből látom, mekkora az ereje, a sebzéshez meg mindenkinél számolgatnom kellene, és így is van bőven könyvelni írni osztani és csinálni valóm. plusz így a század nagy része hozzám hasonlóan 0 koponyás lenne az meg nem menő... | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 10:23 pm | |
| Pedig milyen menő lenne, ha elérnéd az 1 koponyát. Mellesleg ha advanceddel nézel meg valakit látod a sebzését is, és lassan meg lesz a bevetési oldal, onnan is láthatóak lesznek majd a statok. De, semmi nincsen kőbe vésve, ami a többségnek tetszik, azt lehet csinálni. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Kedd Aug. 02, 2011 10:39 pm | |
| az a baj az egésszel hogy én tegnap elvileg leszedtem az advencedet, és újraindítottam a chrome-ot de még mindig semmi változás....
egyébként új ötlet: mindenkinek elmentem majd psd-ben az avatárját, és a középső pajzson nem koponya lesz hanem az aktuális rangjelzésre, és Felülre tenném ezentúl az erőt (vagy ha annyira akarod, a sebzést) jelző koponyákat. Nos? | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 12:24 am | |
| Nem vagyok dizájner, fogalmam sincsen mi hogyan néz ki jól, de az én képemmel vicces a koszorú és kicsiben sem mutat túl jól. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 1:36 am | |
| ezt már mondtad de cézár koszorút viselt elég sűrűn, szóval törődj bele szerintem | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 1:38 am | |
| Nem törődök, mert ez olyan, mint ha valami randa szakálla lenne. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 1:53 am | |
| borem, szerintem most benned van a hiba | |
|
| |
urenergyvampire
| |
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 7:49 am | |
| nabazd, most már értem, miért magadnak akartad megcsinálni XD oké mindjárt nekiállok! szerk: első bátortalan nekifutásra ilyen lett: | |
|
| |
urenergyvampire
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 9:16 am | |
| én mondtam, hogy egyszerűbb, ha én csinálom amúgy jó lett, köszi | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 9:55 am | |
| Szia Darth Atheel! Még nem köszöntem meg az avatarom!Köszönöm szépen! Az alap hátteret fel tudnád tenni?Mert láttam linkelve,de nem találtam meg! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 4:12 pm | |
| nem volt az alap feltéve, csak a default avatár, az a magyar címeres! az alapot max jpg-ben vagy png-ben tudom feltenni, psd-ben, amiben jól szerkeszthető lenne, sajnos nem! és nincs mit! | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 8:55 pm | |
| - Darth Atheel írta:
- nem volt az alap feltéve, csak a default avatár, az a magyar címeres! az alapot max jpg-ben vagy png-ben tudom feltenni, psd-ben, amiben jól szerkeszthető lenne, sajnos nem!
és nincs mit! Nekem ez a fehér keresztes fekete háttér kellene... rájöttem,hogy a mostani avatar túl csicsás,BH-n alig látszik belőle valami!Jó lenne egy kettöskeresztet belerakni,mint ahogy az elitnek van,az nekem nagyon bejövős! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Aug. 03, 2011 11:06 pm | |
| az előző kémiai jeles valóban jobban látszott. ilyesmire gondoltál? nem akarom majmolni az eliteseket... A színek nem lettek az igaziak, meg az elrendezés se csak közben a fusz-ba is megpróbálnak beolvasztani, meg cikket is írok meg még egy pár dolgot csinálok, de ha valami ilyesmire gondoltál, mondjad és megcsinálom rendesen! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Aug. 04, 2011 12:50 am | |
| Nézegetve a Székely Légió avatárját egy ötlet jutott eszembe, és ha már eszembe jutott, gyorsan meg is valósítottam: Ez a sajátom (a cikksorozatban emlegetett M3 Lee "Acélpizsamás" tankkal az eddigi XS Stock Light Freighter helyett) Az alap pedig ugyanez csak a tank nélkül. Ami változott: A felségjel nem háttérként, hanem pajzsként van jelen. A koszorú nem öleli teljesen körbe (Borembukkk örülhetsz! ) a koponyák pedig a koszorún vannak rajta pici ívben (az ezen a képen nem látszik, de az alapon igen) Ha még nem ért el egyetlen koponyát sem, akkor az aktuális rangjának az ikonja lesz ott. Ezt már lekicsinyítettem hogy ne nagyon nyomorítsa össze ha felteszem kipróbálni, és itt van az eredeti alap a zöld koszorúval és koponyákkal, kép nélkül: Nem mondom hogy cseréljük le azonnal, csupán eszembe jutott ez az ötlet, és kíváncsi vagyok a fogadtatásra! | |
|
| |
TTomax
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Aug. 04, 2011 1:09 am | |
| - Darth Atheel írta:
- Nézegetve a Székely Légió avatárját egy ötlet jutott eszembe, és ha már eszembe jutott, gyorsan meg is valósítottam:
Ez a sajátom (a cikksorozatban emlegetett M3 Lee "Acélpizsamás" tankkal az eddigi XS Stock Light Freighter helyett) Az alap pedig ugyanez csak a tank nélkül.
Ami változott: A felségjel nem háttérként, hanem pajzsként van jelen. A koszorú nem öleli teljesen körbe (Borembukkk örülhetsz! ) a koponyák pedig a koszorún vannak rajta pici ívben (az ezen a képen nem látszik, de az alapon igen) Ha még nem ért el egyetlen koponyát sem, akkor az aktuális rangjának az ikonja lesz ott. Ezt már lekicsinyítettem hogy ne nagyon nyomorítsa össze ha felteszem kipróbálni, és itt van az eredeti alap a zöld koszorúval és koponyákkal, kép nélkül:
Nem mondom hogy cseréljük le azonnal, csupán eszembe jutott ez az ötlet, és kíváncsi vagyok a fogadtatásra! Váou!Ez nagyon vagány! Alul a középsö halálfej helyére a katonai rangod kellene! És én a babérlevelt is kivenném,elaprózza! | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Aug. 04, 2011 2:41 am | |
| ha beteszed a rangjelzést, mint ahogy az enyémben van, nem tudod hová rakni azt a plusz egy koponyát. már végigpróbáltam minden lehetőséget. A másik meg hogy ha kiveszem a koszorút, akkor meg már átesünk a ló túloldalára és túl egyszerű lesz, nem lesz mire rátenni pl a rangjelzést, és nem lesz ami keretbe foglalja az egészet. Neked pl ütésnél úgy nézett ki a koszorú miatt mint ha már alapon CH lennél, mikor meg CH lettél az ő koszorújuk pont lefedte a miénket, szóval we are born to be BH! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egység avatar | |
| |
|
| |
| Egység avatar | |
|