| Egység avatar | |
|
+12vityu Lelekoszto Recsek RMark95 speedhun TTomax ivanyos78 AT89 Darth Atheel Bars Ironclaw bazooka0 borembukkk 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 9:01 pm | |
| nem túl előnyös, sem a szög, sem a háttér, de biztos van valami felhasználóbarátabb kép is O.P.-ról, szóval nem lehet gond vele. | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 9:02 pm | |
| Igen tudom,mindjárt keresek másikat! Ezt kérem szépen rá... direkt fehér alaput választottam,gondolom azzal könnyebb a munka! | |
|
| |
RMark95
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 27.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:18 pm | |
| Sziasztok! Darth Atheel eszt a képet: megtudnád nekem avatarnak csinálni? Azzal a fehér plusszos képpel és hogy úgy nézzen ki mintha abból a koszorúból vagy miből repülne ki. Úgy értem, hogy a gép vége az ág mögött, az eleje pedig előtte legyen. | |
|
| |
borembukkk
Hozzászólások száma : 57 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24.
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:23 pm | |
| És akkor a babérkoszorús avatar tetszik mindenkinek? Csak mert piciben az elég szörnyen néz ki, legalábbis az én fejemmel. | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Darth Atheel Admin
Hozzászólások száma : 127 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23. Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:26 pm | |
| TTomax: töltsd le, és küldd el emailben, mert a hotlink úgy látszik, le van tiltva az oldalon, én nem látom a képet! RMark: megoldható. Borem: pedig caesar babérkoszorút hordott... ezek szerint nem volt érzéke a divathoz? | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:29 pm | |
| A gépen a kis részek, pl elől az a hosszú valami meg a légbeömlőnél az kis valami nem lessz csúnya kisiben?
| |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:31 pm | |
| megoldom ne aggódj de kicsit később állok neki, megvárom TTomax képét, meg még olvasgatok pár cikket, utána megcsinálom. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Koponyák Szer. Júl. 27, 2011 10:32 pm | |
| Alul egy sávban max 5 koponya víszintesen.
Kicsiben csak a pöttyök látszanak, de abból is lehet tudni, hogy valaki mennyire überkiller. Nagyban viszont előbukkannak a koponyák is, de mivel a csík max. 15-20% az egész méretből, szerintem tök mindegy, melyik koponya lesz rajta. Esetleg valami koponyás egység avatart lehet csinálni, egyrészt a központi avatarnak, másrészt akinek még nincs egyéni avatartja, vagy lusta rá. Ahhoz nekem bejönne a 8-as is, de valami plasztikusabb még jobb lenne.
Ha van hozzá kedved, csináld már meg a többieknek is a koszorú nélküli avatart, hogy eldönthessék, melyik néz ki jobba kicsiben. Célszerű a MU chaten a kommenteknél megnézni, mert asszem a csatában is ugyanakkora lesz. | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:32 pm | |
| | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:33 pm | |
| őrületbe kergettek komolyan direkt nem mentem el PSD-ben, ami a rétegeket külön tárolja így minden egyes alkalommal meg kell csinálni újból wáh.. na mindegy, majd nekiállok de most már végigolvasom a GyFU-t. | |
|
| |
borembukkk
| Tárgy: Caesar Szer. Júl. 27, 2011 10:35 pm | |
| Kedves Atheel, te nagyon el vagy tévedve. Caesar tölgyfa koszorút hordott, ami a második legmagasabb kitüntetés volt a római katonaságban. Az első a fűkoszorú volt. És nem mindig hordta, csak akkor, amikor reprezentált, ugyanis tölgyfakoszorús háborús hős belépésekor még a római szenátusnak is fel kellett állni és megtapsolnia. Képzeld el a politikai ellenfelei mennyire örülhettek ennek.. | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:35 pm | |
| Szerintetek koszorúval, vagy nélküle lenne szebb?
Én arra gondoltam, hogy a kezdőknek valami kis fegyver lenne valahol az avataron, a nagyoknak meg tank. | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:37 pm | |
| RMark: pont ez a baj, hogy minél kisebb meg csicsásabb dolog vannak rajta, annál kevésbé látszik, itt a kevesebb több, ez egy olyan műfaj. Borem: nekem ez koszorú-koszorú | |
|
| |
TTomax
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26. Age : 49 Tartózkodási hely : Manchester
| Tárgy: Re: Egység avatar Szer. Júl. 27, 2011 10:38 pm | |
| - Darth Atheel írta:
- TTomax: töltsd le, és küldd el emailben, mert a hotlink úgy látszik, le van tiltva az oldalon, én nem látom a képet!
RMark: megoldható.
Borem: pedig caesar babérkoszorút hordott... ezek szerint nem volt érzéke a divathoz? Na hát velem nem szúr ki... Vagy ez... vagy ez.... Mélben mennek... Vagyis csak mennének,mert nem tudom a cimed... | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 1:52 am | |
| Na jó, megcsináltam újra az összeset, beleértve a sajátomat, remélem, most már megfelel az izléseteknek Először is AT avatárja, aki sajna távozott közülünk, de még megkért hogy ezt csináljam meg neki (a háttér áttetsző, nem fekete!) Bars Avatárja a medvével, felirat nélkül, és halálfejekkel: Borem avatárja minden nélkül, címerrel és a halálfejekkel: Sajátom felirat nélkül: Gondolkodtam rajta hogy megcsinálom kék színben a hajót, de akkor meg elütött a koszorútól... Rmark avatárja: Ezt most kivételesen elmentettem psd-ben is ugyanis az általa linkelt kép eltűnt, amit meg én találtam alig bírtam leszedni a hátteret róla, és szinte érzem hogy még variálás lesz, úgyhogy legyen meg rétegenként is Speedy avatárja a halálfejekkel kiegészülve: TTomax két képet adott meg, az egyikkel semmi gond nem volt, bár nem túl látványos, de íme: A másik kép viszont két felhasználási lehetőséget is adott számomra: Középre rendezve a felirat: És középre rendezve az adidas jel: Ivanyos is megkapta a halálfejeit, illetve szartam bele az eredeti kép arányaiba, szerintem így, hogy függőlegesen megnyújtottam az eredeti képet, sokkal jobban néz ki. Mielőtt megkérdeznétek: a halálfejek az erő után járnak. 1000 erő = 1 halálfej. Pont jó mert a legerősebb tagunk is 5000+os erővel rendelkezik szóval éppen kijön. Ezt a halálfejet szavaztátok meg, így én is ezt használtam fel. Elvileg itt van mindenkié, ha valakit kifejeltettem, vagy átsiklottam egy kérésen, sikítsatok! | |
|
| |
Recsek
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 28.
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 3:08 am | |
| puszcsi. Ha valaki csinál nekem avatart akkor felveszem... Vagy a mostani Történelmi-Magyarország címerrel, vagy egy laza totenkopffal. köszcsi | |
|
| |
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 3:50 am | |
| jók lettek az újak, szép munka! | |
|
| |
Bars Ironclaw
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 3:51 am | |
| amúgy az erep csak jpg fájlokat engedélyez, a többit szerintem majd abba rakd fel | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:02 am | |
| tudom, de ha visszaolvasol TTomax megírta a megoldást: csak átírod a végződést .jpg-re, és a géped onnantól nem nyitja meg (míg vissza nem írod) de az eRep gond nélkül beveszi! | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:35 am | |
| | |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:45 am | |
| gondoltam rá, hogy a tiédet is elmossam hasonlóan az enyémhez, mintha mozogna, de szerintem így jobban néz ki. | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:48 am | |
| Hogy tegyem fel erepre? Már mindenhogy próbáltam, de nem megy.
| |
|
| |
Darth Atheel Admin
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:49 am | |
| csak 3 kommentet kellene visszaolvasnod. | |
|
| |
RMark95
| Tárgy: Re: Egység avatar Csüt. Júl. 28, 2011 4:50 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egység avatar | |
| |
|
| |
| Egység avatar | |
|